..

Saturday, May 14, 2011

ZATVORENA POLOVINA GAZELE

Petak, 29. April, 2011.| Autor: Agencija BETA

BEOGRAD - Od petka u 22 casa do ponedeljka, 2. maja, zbog radova ce biti zatvorena polovina mosta "Gazela" u smeru od Šida ka Nišu, to jest od Novog Beograda ka starom delu grada, saopštio je gradski Sekretarijat za saobracaj.

Saobracaj ce se odvijati na drugoj polovini mosta tako što ce dve saobracajne trake biti namenjene za vozila koja se krecu od Niša ka Šidu, to jest od starog dela grada ka Novom Beogradu, a jedna traka za vozila iz suprotnog smera.

Na saobracajnoj petlji "Sava centar" za saobracaj ce biti zatvorena silazna rampa sa auto-puta E-75 ka Ulici Vladimira Popovica, za vozila koja dolaze iz smera Šida.

Na saobracajnoj petlji "Mostar" za saobracaj se zatvara silazna rampa sa "Gazele" ka Bulevaru vojvode Putnika, Ulici kneza Miloša i Savskoj, za vozila koja dolaze iz smera Šida. Iskljucenje sa auto-puta E-75 prema Beogradu onemoguceno je na saobracajnim petljama "Sava centar" i "Mostar".

Vozaci koji žele da se sa auto-puta E-75 iskljuce ka Beogradu treblo bi da koriste saobracajne petlje kod "Arene", ka Ulici španskih boraca ili Antifašisticke borbe ili da se nakon prolaska mosta "Gazela" iskljuce na saobracajnoj petlji "Autokomanda", preneo je Beoinfo.

Vesti: most gazela, radovi na mostu, zbog radova ce biti zatvorena polovina mosta "Gazela" u smeru od Šida ka Nišu i od Novog Beograda ka starom delu grada

No comments:

Post a Comment