..

Monday, May 30, 2011

Stanojević: Ključ odbrane titule je u Ivanjici

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojevic rekao je da je gostovanje u Ivanjici kod Javora u nedelju kljucno u odbrani titule prvaka Srbije.

"U ovom trenutku to je kljucno gostovanje. Za odbranu titule potrebne su nam još dve pobede i remi. Verujem da vec sutra možemo da napravim korak u tom smeru", rekao je Stanojevic na konferenciji za novinare na stadionu Partizana u Beogradu.

Šef struke crno-belih naveo je da sutra ne racuna jedino na povredenog Aleksandra Lazevskog i dodao da bi u ekipu mogao da se vrati oporavljeni bek DŽozef Kizito.

"Izuzetno poštujem ekipu Javora, koji i ove sezone ima dobre rezultate. Ocekujem sportsko nadmetanje i sportsku atmosferu u Ivanjici", naveo je Stanojevic.

Trener crno-belih odbio je da komentariše najavu celnika novosadske Vojvodine da ce pred sudom tužiti igrace Partizana koji su, posle finala Kupa Srbije u sredu, pevali pesmu koja navodno raspiruje nacionalnu, versku i rasnu mržnju.

"To pitanje nema nikakve veze sa sutrašnjom utakmicom u Ivanjici", dodao je Stanojevic, cija ekipa cetiri kola pre kraja ima pet bodova više od drugoplasirane Crvene zvezde.

Vecina utakmica 27. kola igrace se u nedelju od 17.00, dok ce mec Javor - Partizan poceti u 15.00, a Crvena zvezda - Rad u 19.00.

No comments:

Post a Comment