..

Sunday, May 29, 2011

Džerard: Dalgliš je legenda Liverpula

13. 05. 2011. 15:24h | Vestionline
Kapiten fudbalera Liverpula Stiven Džerard izjavio je da je oduševljen odlukom celnika kluba da ponude produženje ugovora menadžeru ekipe s Enfilda Keniju Dalglišu do juna 2014. godine.

Keni ostaje u Liverpulu još tri godine

Dalgliš je 8. januara preuzeo Liverpul, pošto je otkaz dobio Roj Hodžson. On je pristao da bude privremeni menadžer do kraja sezone, ali je posle dogovora sa celnicima kluba pristao da vodi Liverpul u naredne tri godine.

"To je fantasticna vest, vest koju su svi u klubu ocekivali. Keni nas je podigao, svi smo se povezali njegovim dolaskom, a sada konacno možemo da se radujemo svetlijoj buducnosti", rekao je Džerard i dodao:

"On je izuzetno popularan medu igracima. Svi znamo koliko znanja poseduje i koliko je iskusan. On je legenda kluba. S njim na klupi i sa dva-tri pojacanja imacemo ponovo ekipu za najviše domete".

Dalgliš je vodio Liverpul od 1986. do 1991. i u tom periodu tri puta osvojio Premijer ligu i dva puta trijumfovao u FA kupu. Klub s Enfilda se trenutno nalazi na petom mestu na tabeli sa 58 bodova.

No comments:

Post a Comment