..

Thursday, May 26, 2011

Ferguson: Plan je zaustaviti Barsin srednji red

10. 05. 2011. 13:02h | Vestionline
Menadžer fudbalskog kluba Mancester junajted Aleks Ferguson priznao je da radi na planu kako da u finalu Lige šampiona zaustavi Barselonin trio - Lionela Mesija, Andreasa Inijestu i Cavija Ernandesa.

Vidic je heroj Mancester Junajteda - Ser Aleks Ferguson

Barselona je pobedila Junajted sa 2:0 u finalu 2009. godine i Ferguson kaže da je ovo prilika da se revanšira Barseloni.


Ferguson je u izjavi americkom radio Sirius XM rekao da je njegov tim u tom finalu odlicno poceo utakmicu, ali da je posle toga potpuno pao. Objasnio je da je Barselona dobro cuvala loptu, kao što to uvek i radi.

"Mi moramo da nadjemo rešenje za problem Cavi-Mesi-Inijesta. S druge strane, Mancester ima igrace u napadu koji mogu Barseloni da naprave problem", rekao je Ferguson.

Inace, menadžer Mancestera izjavio je nakon trijumfa nad Celsijem (2:1), da je kapiten 'crvenih davola' Nemanja Vidic heroj sa Old Traforda. Naime, svojim petim prvenstvenim golom u sezoni reprezentativac Srbije Nemanja Vidic doveo je Mancester junajted na korak od osvajanja 19. pehara namenjenog prvaku Engleske!

"Potpuno smo zaslužili da osvojimo šampionsku titulu i mislim da ce se to dogoditi vec u subotu protiv Blekburna. Jednostavno, imamo najbolju ekipu u ligi, što smo dokazali i u direktnom duelu s najbližim pratiocem Celsijem. Ceo tim igra fantasticno ove sezone, pogotovo poslednja linija i kapiten Nemanja Vidic. Ti momci su za mene heroji", rekao je trofejni škotski strucnjak, kome bi pobeda u finalu Lige šampiona protiv Barselone 28. maja na Vembliju donela 27. pehar u trenerskoj karijeri.

No comments:

Post a Comment