..

Sunday, May 15, 2011

Partizan odbio pet miliona evra za Savića

29. 04. 2011. 11:13h | Vestionline
Celnici Partizana odbili su ponudu lisabonskog Sportinga od pet miliona evra za odbrambenog igraca crno-beli i crnogorskog reprezentativca Stefana Savica, prenosi "Sportski žurnal".

"Sporting je zainteresovan za Savica, njegovi skauti su ga pratili na nekoliko utakmica prolecne sezone i žele da ga angažuju, pošto je Stefan zadovoljio kriterijume. Cak su Portugalci spremni da izbroje pet miliona evra za realizaciju transfera, ali crno-beli smatraju da njihov pulen vredi deset miliona. I to je u redu, poštujem odluku ljudi u Humskoj 1", rekao je menadžer Zoran Stojadinovic.

Interesovanje za fudbalera Partizana pokazalo je nekoliko velikih evropskih klubova, a izveštac Rojtersa je posle meca sa Crvenom zvezdom napisao da ga Savic podseca na igraca Celsija Davida Luiza.

"Lepo je kada te porede s velikim igracem, ali sam navikao na pisanje medija, ne pridajem im važnost. Možda sam uživo ostavio dobar utisak na novinare, može biti da me je neko primetio i na 'Vembliju', kad sam u reprezentativnom dresu Crne Gore izborio remi sa Englezima, ali sad sam posvecen iskljucivo trci za titulu", naveo je Savic.

Savic (20) je karijeru poceo u BSK Borci, a 29. avgusta 2010. potpisao je cetvorogodišnji ugovor s Partizanom. On je za crno-bele odigrao 33 utakmice. 

No comments:

Post a Comment