..

Wednesday, May 11, 2011

OVO JE NOVI OSAMA!

SANA - Zlocinac za 21. vek!
Musliman sa crne liste CIA, roden i odgajan u Americi, vec je izabran da uskoci u cipele ubijenog vode Al Kaide, tvrde zapadni mediji.

Anvar el Avlaki (40) izgleda da je covek po ukusu americke obaveštajne službe, pošto je, iako je dokazano da je povezan s pilotima samoubicama koji su izvršili teroristicke napade 11. septembra, pozvan na rucak u Pentagon, i to bez ikakvih posledica! Do ovog neverovatnog podatka došli su novinari Foks njuza.

- Niko iz sedišta ministarstva odbrane SAD nije dao objašnjenje šta je taj covek, koji se nalazi na listi CIA za hvatanje ili ubijanje, radio na specijalnom rucku posvecenom pružanju pomoci siromašnim muslimanima - tvrdi Foks njuz.

Ovo namece zakljucak, smatraju predstavnici pojedinih americkih medija, da je on dvostruki igrac, odnosno buduce lice terora Al Kaide koji zapravo radi za americku obaveštajnu službu.

Anvar el Avlaki je, prema pisanju americke štampe, povezan s frakcijom Al Kaide stacioniranom u Jemenu.

Njegov izbor za novog vodu terorista uopšte ne iznenaduje, spekulišu neki zapadni mediji, i dodaju da se otvara novo poglavlje u izmišljenom beskonacnom ratu Amerike protiv neprijatelja države.

Dosadašnji favorit za mesto vode, egipatski lekar Ajman el Zavahri, drugi covek Al Kaide, „nije dovoljno harizmatican“, tvrde zapadni mediji.

Anvar, inace vrsni kompjuterski strucnjak, potisnuo je i Iljasa Kašmirija, pakistanskog militantnog vodu organizacije Harkat-ul-džihad-al islam. On je u igri za prvog coveka Al Kaide prvenstveno zbog toga što je njegova grupa smeštena u Pakistanu. S obzirom na to da je u ocima svetske javnosti ta zemlja kriva jer je Bin Ladenu pružila utocište, sve su jace glasine o ratu protiv muslimana.

U Velikoj Britaniji mediji su El Avlakija vec krstili kao „novi Osama“. Oni tvrde da Anvar planira masakr kakav se desio u Mumbaju.

Licna karta Anvara Avlakija

* Anvar el Avlaki, roden kao Anvar Naser Abdula Avlaki, 22. aprila 1971. godine u Nju Meksiku, SAD
* Prebivalište: Jemen
* Nacionalnost: Arapin
* Državljanstvo: SAD i Jemen
* Obrazovanje: Diplomirao gradevinu na Državnom univerzitetu u Koloradu, doktorirao razvoj ljudskih resursa na Univerzitetu „Džordž Vašington“
* Zanimanje: Jemenski imam u Denveru i San Dijegu od 1994. do 2000. godine, 2002. preselio se u Veliku Britaniju, 2004. vratio se u Jemen

Hteo da raznese americku železnicu 11. septembra!

VAŠINGTON - Osama bin Laden je planirao napad na SAD na desetu godišnjicu teroristickog napada na kule bliznakinje u Njujorku - 11. septembra 2011. godine, pronadeno je u rukom pisanim dokumentima pronadenim u kuci vode Al Kaide u Abotabadu.

- Al Kaida je pripremala napade na vozove, tacnije, u dokumentima stoji da je u planu bilo prevrnuti voz koji bi pao u dolinu ili sa mosta - rekao je Metju Cendler iz americkog ministarstva odbrane.

Pakistanci zamalo da sruše americke helikoptere

ISLAMABAD - Pakistanski borbeni avioni zamalo da sruše americke helikoptere koji su se uputili u vilu u kojoj se skrivao Osama bin Laden. Prema recima pakistanskih zvanicnika, dobro je da su pakistanski piloti odlucili da ne pucaju, jer bi na taj nacin znatno pogoršali ionako poljuljane odnose izmedu SAD i Pakistana.

Hilari: Stavila sam ruku na usta zbog alergije

VAŠINGTON - Alergicna na Bin Ladena?
Hilari Klinton, americka državna sekretarka, izjavila je kako je, najverovatnije zbog alergije, stavila ruku preko usta dok je gledala „prenos Bin Ladenovog ubistva“ u Beloj kuci.

- To je bilo 38 veoma teških minuta. Nemam ideju šta se u tom momentu nalazilo na ekranu, ali pretpostavljam da je razlog pokrivanja usta rukom kašalj izazvan prolecnom alergijom - rekla je Klintonova.

Vesti: Ovo je novi Osama, novi šef Al Kaide zove se Anvar el Avlaki, bio na rucku u SAD

No comments:

Post a Comment