..

Friday, May 27, 2011

POČINJE PESMA EVROVIZIJE

Utorak, 10. Maj, 2011.| Autor:

Pocinje!
Predstavnica Srbije na 56. takmicenju za pesmu Evrovizije Danica - Nina Radojicic nastupice veceras, u prvoj polufinalnoj veceri.

S našom Ninom snage ce odmeriti predstavnici Poljske, Norveške, Jermenije, Albanije, Turske, Rusije, Švajcarske, Gruzije, Finske, Malte, San Marina, Hrvatske, Irske, Madarske, Portugala, Litvanije, Azerbejdžana i Grcke.


Iako su, prema dosadašnjim prognozama, šanse za prolazak Srbije u finale male, s obzirom na to da od zemalja koje nam tradicionalno daju glasove samo Hrvatska nastupa u prvom polufinalu, Nina bi ipak mogla da se domogne završnice takmicenja. U prvom polufinalu glasa Švajcarska, ali i „velika petorka“ cija je clanica Nemacka, odakle ce Nina zasigurno dobiti veliki broj glasova.

Glasove je najavio madarski, ali i poljski evrovizijski fan klub OGAE, što ce našoj predstavnici donekle pomoci da dode do željenog cilja.

Ostaje nam samo da poželimo Nini da ude u finale i još jednom pozovemo dijasporu da glasa za našu predstavnicu, a njen caroban broj veceras je 6.

Esprit arena spremna za goste!

Bivši Rajn stadion preureden je u Esprit arenu 2004. godine, koja je s kapacitetom od 55.000 mesta jedna od najvecih na svetu. Bina koja je za Evroviziju instalirana u hali teška je više od 400 tona, a dva miliona led-dioda povezano je sa 1,8 kilometara kablova.

Bis na žurki San Marina!

Bez obzira na to što su na žurki koju je organizovao San Marino nastupili predstavnici desetak zemalja, Nina je bila jedina koju su domacini, ali i prisutni gosti vratili na bis. Kao i na prethodnim gostovanjima, ona je pozdravljena gromoglasnim aplauzom.

Vesti: pesma Caroban, Danica Nina Radojicic, pocinje Pesma Evrovizije, polufinale evrosonga u Dizeldorfu

No comments:

Post a Comment