..

Friday, May 27, 2011

Prosinečki: Priče o pojačanjima motivišu ekipu

13. 05. 2011. 19:07h | Vestionline
Trener fudbalera Crvene zvezde Robert Prosinecki ocenio je da bi price o renoviranju tima za narednu sezonu trebalo da budu dodatan motiv igracima u finišu prvenstva.

Robi pokazuje fore svojim pulenima

"To što se u javnosti vec prica o pojacanjima i rekonstrukciji ekipe trebalo bi da bude dodatan motiv za igrace. Oni koji ce ostati sigurno žele da se nametnu dobrom igrom, dok oni koji ce napustiti klub moraju da se pokažu u što boljem izdanju kako bi ostvarili dobar transfer", rekao je Prosinecki novinarima u Beogradu.

Crvena zvezda ce u nedelju u 19 casova ugostiti ekipu Rada u mecu 27. kola Super lige Srbije.

Prosinecki je kazao da ce u toj utakmici igrati standardna ekipa Zvezde za ovo prolece, ali da ce u poslednja tri kola prvenstva napraviti neke promene u sastavu.

"Nakon meca sa Radom šansu ce dobiti igraci koji imaju manju minutažu. Na primer, promena bi mogla da bude u odbrani, jer ako CSKA iz Moskve odluci da vrati Uroša Cosica sa pozajmice, onda cu probati neke nove igrace na mestu štopera", rekao je Prosinecki.

Za sastav Zvezde u mecu sa radom konkurišu svi igraci, osim nedovoljno oporavljenog Brazilca Evandra.

"Rad je jedna od boljih ekipa u prvenstvu Srbije. U timu ima dosta mladih i talentovanih igraca, pa ocekujem dobar mec u nedelju na Marakani", kazao je Prosinecki i dodao da ce igraci Zvezde dati sve od sebe da dodu do pobede.

Prosinecki je incidente u finalu Kupa Srbije ocenio kao "skandal" i nešto što "nije u redu".

"Niti mogu, niti želim da rešavam taj problem", dodao je stateg crveno-belih.

Partizan je u sredu uvece pobedio Vojvodinu sa 2:1 i osvojio trofej Kupa. Ta utakmica prekinuta je sedam minuta pre kraja, pošto su igraci Vojvodine napustili teren nezadovoljni sudenjem Slobodana Veselinovica, a pocetak je kasnio 25 minuta jer igraci novosadskog kluba nisu hteli da izadu na teren dok svi njihovi navijaci ne udu na stadion.

No comments:

Post a Comment