..

Friday, April 22, 2011

Zvezda: "Bili smo u pravu za Mažića"

Potparol Crvene Zvezde izjavio da se klub ne bavi utakmicama rivala ali da su u Subotici dobili potvrdu za klupski stav da im ne sudi Mažić. "Sport" saznaje da će najcenjeniji srpski arbitar u Evropi svirati na EP za mlade reprezentacije što je provera za utakmice LŠ naredne jeseni.

MazicPoznato je kakve primedbe ima Zvezda na Milorada Mažića, a na "Marakani" kažu da je utakmica u Subotici dokaz da su u pravu što ne žele da novosadski arbitar sudi njihove mečeve.

"Ne bavimo se utakmicama rivala, postoje nadležni organi koji će dati sud. Ipak, žao nam je što smo u Subotici dobili potvrdu ispravnosti svog zahteva da Milorad Mažić ne sudi naše mečeve", rekao je potparol Nikolovski.

Mažić inače deli pravdu na međunarodnoj sceni, u Ligi Evrope, ali i u kvalifikacijama za EP,  a  "Sport" saznaje da ga čeka novo priznanje od UEFA.

On će suditi na završnom turniru EP mladih reprezentacija u Danskoj. To je neka vrsta ispita, ukoliko bude zadovoljio kriterijume, stiče mogućnost da od naredne jeseni sudi utakmice Lige šampiona.

No comments:

Post a Comment