..

Wednesday, April 27, 2011

Adija: Stanoje, ti si rasista!

21. 04. 2011. 20:02h | Vestionline, smedia, Alo
Pravi razlog zašto je reprezentativac Gane odstranjen iz ekipe je cinjenica da je posle utakmice sa Vojvodinom verbalno napao i opsovao trenera Partizana Aleksandra Stanojevica, saznaje "Alo".

Optužio trenera i ekipu za rasizam - Dominik Adija

"Puši ku..., Stanoje. Ti si rasista. Svi ste vi rasisti", divljao je Adija kroz suze u svlacionici Partizana.

I dok su ga neki saigraci zacudeno gledali, medu njima i Prins Tejgo, Kizito, Medo i ostali, pojedinci su pokušali fizicki da se razracunaju sa omalenim Adijom.

Kao što je vec poznato, fizicki obracun je izbegnut, a do kraja sezone, zbog obaveza u ugovoru sa Milanom, Adija ce trenirati sa mladim kategorijama crno-belih, nakon cega ce mu biti zahvaljeno na saradnji.

Uzalud je u narednim danima omaleni napadac pokušavao da se izvini Stanojevicu i saigracima. Zbog teških reci koje su izrecene, šef strucnog štaba aktuelnog šampiona je još pre nekoliko dana izjavio: 


"Nije on kod mene "na ledu" zbog igre, vec je to zbog ponašanja na terenu i van njega. On je suspendovan i sada je na klubu da odluci dalje šta ce sa njim. Ne želim da se bavim igracem koji je na pozajmici, a ne izvršava profesionalno svoje obaveze. Adija za mene više ne postoji", rekao je Stanojevic.

No comments:

Post a Comment