..

Friday, April 29, 2011

Prosinečki: Poraz u derbiju bi značio oproštaj od titule

21. 04. 2011. 15:07h | Vestionline
Trener fudbalera Crvene zvezde Robert Prosinecki ocenio je da bi poraz u 140. derbiju sa Partizanom znacio gubitak titule za njegov tim u prvenstvu Srbije.

"Ova utakmica ce po mom mišljenju odlucivati o prvaku Super lige. Verujem da možemo do pobede ako budemo igrali kao u drugom poluvremenu protiv Slobode Sevojno", rekao je Prosinecki.

On je dodao da Partizanu odgovara i nerešen rezultat.

"Partizan je u prednosti jer može da odigra i nerešeno pa da pobedi sve utakmice do kraja. Ja sam, ipak, uvek optimista tako da i sada znamo tacno šta hocemo. U prethodna dva derbija pokazali smo da možemo da igramo sa Partizanom pošto smo u tri poluvremena, od cetiri, bili bolji rival", kazao je trener Crvene zvezde.

Prosinecki je rekao da misli da ce njegov kolega na klupi Partizana Aleksandar Stanojevic nešto promeniti u igri svog tima.

"Mislim da ce Partizan napasti od pocetka. U prethodnom derbiju, kada smo pobedili sa 1:0, gost je bio inferioran i sada mora nešto da menja. Imaju iskusnu ekipu, ali su malo poljuljani rezultatima u poslednje vreme", dodao je Prosinecki.

Utakmica 24. kola Super lige izmedu Partizana i Crvene zvezde igrace se u subotu u 18.30 na stadionu Partizana. "Veciti rivali" izjednaceni su na prvom mestu tabele sa po 59 bodova, tri više od treceplasirane Vojvodine.

No comments:

Post a Comment