..

Wednesday, April 20, 2011

NS: VLAST POKAZALA DA NE ŽELI DIJALOG

Utorak, 12. April, 2011.| Autor: Agencija TANJUG

BEOGRAD - Nova Srbija saopštila je danas da je vladajuća koalicija, time što ne pristaje na dogovor oko raspisivanja izbora, pokazala da ne želi dijalog sa opozicijom i da nema razumevanja za poruke koje joj upućuju građani Srbije.

"Navodi Demokratske stranke, povodom mitinga zakazanog za 16. april, da opozicija okupljena oko Srpske napredne stranke ugrožava pravni poredak Srbije, izraz su nemoći i histerije vladajućeg režima pred narastajućim nezadovoljstvom građana", ocenjeno je u NS.

Odluka Branka Radujka da se povuče sa mesta direktora Telekoma, smatraju u NS, "jasno ukazuje da se DS suočava i s nekontrolisanim nezadovoljstvom svojih članova i funkcionera".

"Građani Srbije ne žele više da budu taoci pogubne politike vladajućeg režima koji ih je na najgrublji način prevario i izneverio i koji se isključivo i jedino bori za opstanak na vlasti", dodaje se u saopštenju.

Nova Srbije je pozvala građane da se u što većem broju 16. aprila okupe u Beogradu, na Platou ispred Doma Narodne skupštine na mitingu "Dan za promene".

Vesti: nova srbija, vlast, vladajuca koalicija

No comments:

Post a Comment