..

Tuesday, April 19, 2011

UHAPŠEN BLUDNI PROFESOR, ORALNO ZADOVOLJAVAO UČENIKA

Utorak, 12. April, 2011.| Autor: Ekipa Kurira

NOVI SAD - Još jedan profesor pedofil!
Dvadesetosmogodišnji profesor na zameni R. R. uhapšen je zbog sumnje da je zloupotrebom položaja obljubio maloletnog učenika, saopštila je juče novosadska policija. Kako nezvanično saznajemo, dečak je seksualno zlostavljan u Srednjoj elektrotehničkoj školi „Mihailo Pupin“.

- Profesor geografije u ovoj školi, inače nastavnik na zameni, R. R. (28) tereti se da je zlostavljao petnaestogodišnjeg učenika. Sumnja se da je bludni profesor, sredinom prošle nedelje, učenika prvog razreda srednje škole đaka zaključao u učionicu na pauzi između dva časa, a zatim ga primorao da svuče pantalone kako bi ga oralno zadovoljio. Navodno ga je u jednom danu dva puta obljubio u razmaku od samo 15 minuta - priča naš izvor iz istrage. Učenik je seksualno zlostavljan prošle srede, nakon čega je prijavio ceo slučaj.

- Profesor je posle obljube pretio dečaku. Rekao mu je da će ga istući i zaključiti mu jedinicu na kraju školske godine ako bilo kome ispriča šta se dogodilo. Maloletnik je nekako skupio hrabrosti i ispričao svom ocu šta mu se desilo - priča naš sagovornik.

Otac dečaka je odmah otišao u policiju i prijavio da mu je dete seksualno zlostavljano. Učenik je juče saslušan pred zamenikom višeg javnog tužioca i stručnim timom za zaštitu dece od zlostavljanja, kojima je ponovio izjavu datu policiji.

Kako nezvanično saznajemo, profesor R. R. je najpre suspendovan sa posla, a potom je protiv njega podneta krivična prijava.

Mazio dečake po kosi

Prema rečima majke jednog od učenika škole, profesor R. R. je uvek posvećivao veću pažnju dečacima, ali niko nije ni sumnjao da je bio spreman na obljubu.
- Bio je fin prema dečacima. Kad je prolazio pored nekog đaka, pomazio bi ga po kosi. Ne mogu da verujem da je bio spreman na ovako nešto - kaže majka jednog učenika.

Direktor čeka kraj istrage

Milan Vukobrat, direktor škole, nezvanično je potvrdio da zna za incident, ali nije želeo da daje bilo kakve izjave dok je istraga u toku.

Vesti: novi sad, oralno zadovoljavao učenika, uhapšen bludni profesor, R. R. (28), dva puta obljubio učenika prvog razreda srednje škole

No comments:

Post a Comment