..

Saturday, April 23, 2011

Savić: Srbija ide na krov Evrope

21. 04. 2011. 12:24h | Vestionline, Kurir
Legendarni košarkaš Zoran Savic ocekuje da ce „orlovi“ biti glavni konkurent za osvajanje zlatne medalje ovog leta na EP u Litvaniji.

"Iz njegovih usta u božje uši"

Legenda srpske i jugoslovenske košarke Zoran Savic veruje u naš nacionalni tim i najavljuje da ce s novim rukovodstvom izabranici Dušana Ivkovica voditi glavnu rec u borbi za zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu koje ce ovog leta biti održano u Litvaniji.

"Na Svetskom prvenstvu u Turskoj naš najstariji košarkaš je imao 28 godina, i to je sjajno. Siguran sam da vreme Srbije ponovo dolazi. Verujem da vec na Evropskom prvenstvu u Litvaniji možemo da napadnemo zlatnu medalju. To zavisi i od srece, sastava Španaca i još nekih faktora E sad, da li ce medalja odmah da bude zlatna, zavisice i od malo srece, sastava Španaca i još nekih faktora", rekao je Savic, koji u Ljubljani posmatra fajnal for NLB lige, a zatim se osvrnuo i na promene u Košarkaškom savezu Srbije.

"Postavljanje Bodiroge na mesto potpredsednika je fantastican potez Dragana Ðilasa. Dejan je uvek bio najbolji u onome što je radio, a isto važi i za Tomaševica. S njima, uveren sam, dolaze lepši dani za našu košarku na organizacionom i finansijskom planu", zakljucio je bivši košarkaški centar. 

No comments:

Post a Comment