..

Friday, June 3, 2011

KURIR PROSLAVIO OSMI ROĐENDAN!

Subota, 14. Maj, 2011.| Autor:

BEOGRAD - Kad Kurir slavi, svi dolaze!
Pod sloganom „Viva la revolucion“, najtiražniji dnevni list na Balkanu Kurir prekjuce je proslavio osam godina postojanja.

Svecanom prijemu u Legatu Colakovica na Dedinju prisustvovao je sam politicki, privredni i estradni vrh Srbije.

Nekoliko stotina zvanica, medu kojima je bilo ministara, direktora javnih preduzeca, privrednika i diplomatskih predstavnika stranih zemalja, poželelo je našem i vašem listu još mnogo godina pravog istraživackog novinarstva, veci tiraž i istrajnost u borbi za istinu. Obecavamo da cemo dati sve od sebe da ta ocekivanja i opravdamo.

Sjajna rodendanska atmosfera preneta je i u klub „Sinema“, gde su zvanice iz javnog i politickog života Srbije do sitnih sati prisustvovale žurki za pamcenje.

Zvezda veceri je, i pored velikog broja politicara, privrednika i estradnih licnosti koje su došle kako bi nam licno cestitale osam godina postojanja, bila ogromna Kurirova torta, kojoj cak ni dame na dijeti nisu mogle da odole! Prvo parce isekao je vlasnik Kurira Aleksandar Rodic, koji je potom goste poslužio vrhunskim šampanjcem „mim kordon ruž“.

Za vrhunski štimung i odlicno raspoloženje nekoliko stotina zvanica bio je zadužen No koment bend. O tome kakav je provod bio u Sinemi, najbolje svedoce fotografije sa žurke...

Uživajte!

Vesti: Kurir proslavio osmi rodendan, pod sloganom „Viva la revolucion“, najtiražniji dnevni list na Balkanu Kurir proslavio osam godina postojanja, vlasnik Kurira Aleksandar Rodic, prijem u Legatu Colakovica na Dedinju, klub „Sinema“, list Kurir

No comments:

Post a Comment